Profile

Már gyermekkorom óta érdeklődöm az építészet iránt, majd amikor döntenem kellett a jövőmről ebbe az irányba indultam el. Építészmérnökként diplomáztam majd kellő tapasztalatokat szerezve megalapítottam a vállalkozást, amely teljessé tette az életemet. Szerencsésnek tartom magam, hiszen azzal foglalkozhatom, amit igazán szeretek: a belsőépítészet nem csak egyszerű munka, hanem hivatás számomra. Szakmai filozófiám fő alappillérei: a praktikum az esztétika és a minőség. Arra törekszem, hogy minden esetben egyedi stílust és személyre szabott dizájnt csempésszek az ügyfeleim életébe, legyen szó az otthonról, irodáról vagy kikapcsolódásról. Hiszem, hogy az otthonunk az életünk egy kis szigete. Nem egy burkolatot vagy egy falszínt szeretnék átadni, hanem egy életérzést, ami barátságosan hívogat, ahova belépve öröm hazatérni és ahonnan nehéz elszakadni ugyan, de gond nélkül megtesszük, hiszen tudjuk, hogy van egy hely ebben a zajos világban ahol nyugalomra lelünk és feltöltődünk újra és újra. A részletek együttesében hiszek, fontosak a különböző terek jellemző hangulatai, de még fontosabb az összhatás, az az érzésvilág, amelyet közvetít a környezet, amiben élünk. Ugyanakkor az unásig ismételt lakberendezési frázisok elkerülése kulcskérdés munkáim során. Ezért kezdtem bele az egyedi ötletek és ügyfél igények alapján megálmodott bútorok és kiegészítők tervezésébe, melyek üde színfoltként kiegészítik a szakmai palettát. Hiszek benne, hogy a stílusos eleganciát minden esetben be lehet csempészni a megrendelőim egyedi elképzelései mellé.


1

Enterior Design tervezés

Teljes körű belsőépítészeti tervezés meglévő vagy új ingatlan esetén, árajánlathoz elégséges szintű műszaki tartalommal, kivitelezéshez szükséges álmennyezeti, világítási és kapcsolási tervekkel, burkolási tervekkel, falszínekkel, falburkolatokkal, stb. . A tervezés során folyamatos és kölcsönös konzultációkkal zajlik, minden esetben a személyes igényekhez igazítva. Teljes fürdőszoba és konyhabútor tervezéssel, egyedi beépített bútorok és gardróbok tervezésével. Részletes ajánlatért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

2

Enterior Design tanácsadás

Egy kellemes pár órás beszélgetés keretein belül megismerjük egymást és a helyszínt. A személyes igények és elképzelések alapján javaslat szinten berendezési/átrendezési tanácsot adunk a teljes ingatlanra ( kert, terasz ) vonatkozóan. Érintjük a burkolatokat, formai és praktikai javaslatokat teszünk, konkrét gyártói ajánlással. Külön igény esetén van lehetőség arra, hogy közösen válogassunk a kiválasztott márkát forgalmazó cégek üzleteiben is. Részletes ajánlatért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

3

Bútortervezés Tanácsadás

Egyedileg, személyre szabva megtervezett bútorok tervezése és árajánlat szintű műszaki tartalmának elkészítése, felhasznált anyagok megjelölésével. Lehet szó teljes szoba berendezésről; konyha, gardrób vagy fürdőszoba tervezésről; egyedi kézműves falburkolatok gyártásáról vagy meglévő bútorok kézműves átalakításáról; illetve kisbútorok megtervezéséről. Egyedi igények esetén és részletes ajánlatért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

4

Modellezés műszaki rajz

Műszaki tartalmak készítése ArchiCad 20 és Artlantis 6 programok segítségével. Van lehetőség meglévő ingatlan felmérésére és a felmérési tervek elkészítésére; meglévő tervek digitalizálására; pontfelhő alapján készült felmérés modellezésére ( LEIKA ); meglévő tervek alapján a tervek megmodellezésére; gyártmánytervek készítésére, valamint külső-belső látványtervek készítésére. Ha felkeltettük érdeklődését és részletes ajánlatot kérne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.